Logo

Kyllingebryst salat á la Provence

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

1 pk. Kyllingebryst á la Provence
1 bk. blandet salat
Dressing:
2 fintsnittede skalotteløg
3 spsk balsamico eddike
4-5 spsk Ekstra Jomfru Olivenolie
Salt og peber

Dressing: Rør løg med eddike, salt og peber. Rør olien i lidt efter lidt. Vend med salaten og anret med skiver af kyllingebrystet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskegryde, marineretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg med aubergineRøræg kan serveres på mange måder med vidt forskelligt tilbehør med alt fra avokado til...
• Fyldte citroner med sardinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os