Logo

Kyllingebryst med tunsauce og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

2 stk kyllingebryst
2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
2 dl grønsagsbouillon
dild
sorte oliven
saft fra 1/2-1 lime
salt og peber

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie på en pande og steg kylling brysterne 10 - 12 minutter. Tag dem fra panden og hold dem lune. Åben dåsen med tun og hæld tunen på en sigte. Blend tunen med ansjos, bouillon, lime, salt og peber. Blend indtil det bliver en ensartet sauce. Fordel tun saucen henover kylling brysterne. Pynt med dild og server med oliven og brød.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mexicansk omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkålsgratin med bønnesalat Denne opskrift laves med købt færdig gratin, men kan også sagtens laves fra bunden, og det...
• OstehapserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os