Logo

Kyllingefilet i agurkesalat med chili og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer.

4 stk kyllingefileter
1 agurk
1 fintsnittet rødløg
1 fintsnittet chili
1 spsk sukker
3 spsk hvidvinseddike
frisk koriander
salt og peber

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie på en pande og rist kyllingefileterne 5 - 6 minutter. Tag panden fra blusset og lad dem afkøle lidt. Halver agurken og fjerne kernerne med en lille ske. Snit agurkerne og læg dem i en skål med rødløg og chili. Pisk sukker med eddike indtil sukkeret er opløst. Vend det hele sammen med plukket koriander og de lune kyllingebryster.
------
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græske lammekødspakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkinkestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsost med broccoliHar man en rest kogte grønsager fra aftensmaden, kan de hakkes og bruges i pålægssalater...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os