Logo

Kyllingefilet i agurkesalat med chili og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 2 personer.

4 stk kyllingefileter
1 agurk
1 fintsnittet rødløg
1 fintsnittet chili
1 spsk sukker
3 spsk hvidvinseddike
frisk koriander
salt og peber

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie på en pande og rist kyllingefileterne 5 - 6 minutter. Tag panden fra blusset og lad dem afkøle lidt. Halver agurken og fjerne kernerne med en lille ske. Snit agurkerne og læg dem i en skål med rødløg og chili. Pisk sukker med eddike indtil sukkeret er opløst. Vend det hele sammen med plukket koriander og de lune kyllingebryster.
------
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her