Logo

Kyllingefilet med ris og mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingefilet med ris og mangochutney

 

2 kyllingefileter

ris efter ønske

1 spsk smør

frisk koriander

stærk mangochutney

olivenolie til stegning

  

Varm lidt olie på en pande, og steg kyllingefileterne 2 minutter på hver side.

Skru ned for varmen, og steg kødet videre i 10 minutter.

Vend det af og til.

Kog risene efter anvisning.

Når de er kogte, vendes de med smør, koriander, salt og peber.

Server ris og kylling med en god mangochutney.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Danish meat balls - rissoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeef med olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskegryde, marineretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!