Logo

Kyllingefilet med ris og mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingefilet med ris og mangochutney

 

2 kyllingefileter

ris efter ønske

1 spsk smør

frisk koriander

stærk mangochutney

olivenolie til stegning

  

Varm lidt olie på en pande, og steg kyllingefileterne 2 minutter på hver side.

Skru ned for varmen, og steg kødet videre i 10 minutter.

Vend det af og til.

Kog risene efter anvisning.

Når de er kogte, vendes de med smør, koriander, salt og peber.

Server ris og kylling med en god mangochutney.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?