Logo

Kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kyllingerlever svitses i ganske kort tid sammen med hvidløg, løg og frisk timian. Tages derefter af panden, som så koges af med tør sherry, fløde og dijonsennep. Leveren kommes tilbage i saucen og koges mør - kun lige mør, den må ikke tørstege. Anrettes på et fad med saucen omkring sig. En god håndfuld frisk timian fordeles over og imens varmes lidt snaps i en gryde, antændes og hældes over leveren og den friske timian. Når den er brændt af fjernes timian - og voila man har en hovedret for omkring 5 kroner pr. person. Server straks med godt brød - eller en god kartoffelmos til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød med nye kartofler og rygeostEn frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste...
• Focaccia, basisEt focaccia er fladt brød og er i dag kendt som en delikatesse i Nord-italien. De kan...
• RådhussildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os