Logo

Kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kyllingerlever svitses i ganske kort tid sammen med hvidløg, løg og frisk timian. Tages derefter af panden, som så koges af med tør sherry, fløde og dijonsennep. Leveren kommes tilbage i saucen og koges mør - kun lige mør, den må ikke tørstege. Anrettes på et fad med saucen omkring sig. En god håndfuld frisk timian fordeles over og imens varmes lidt snaps i en gryde, antændes og hældes over leveren og den friske timian. Når den er brændt af fjernes timian - og voila man har en hovedret for omkring 5 kroner pr. person. Server straks med godt brød - eller en god kartoffelmos til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?