Logo

Kyllingepostej Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g istandgjort kyllingelever

250 g champignon

3 æg

1/4 l mælk

3 dl rasp

salt og peber

1 tsk tørret timian eller 1 spsk frisk

1 spsk smør

 

Champignon renses og hakkes fint.

Svitses i smør ved jævn varme i 4 - 5 min.

Køles af, og tilsættes den blendede kyllingelever sammen med æg, mælk og rasp. Smages til med salt, peber og krydderurter.

Farsen fyldes i små, ildfaste forme, og bages i vandbad ved 180°C i ca. en halv time. Skal hvile efter bagningen.

Er god som forret eller til frokosten på smørristet brød.

Ligesom leverpostej kan den fryses og efter bagningen holde sig 4-5 dage i køleskab.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejer med ris, forårsløg, karry og frisk korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Filoruller med chorizoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• NougatfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os