Logo

Kyllingepostej Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g istandgjort kyllingelever

250 g champignon

3 æg

1/4 l mælk

3 dl rasp

salt og peber

1 tsk tørret timian eller 1 spsk frisk

1 spsk smør

 

Champignon renses og hakkes fint.

Svitses i smør ved jævn varme i 4 - 5 min.

Køles af, og tilsættes den blendede kyllingelever sammen med æg, mælk og rasp. Smages til med salt, peber og krydderurter.

Farsen fyldes i små, ildfaste forme, og bages i vandbad ved 180°C i ca. en halv time. Skal hvile efter bagningen.

Er god som forret eller til frokosten på smørristet brød.

Ligesom leverpostej kan den fryses og efter bagningen holde sig 4-5 dage i køleskab.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tre gode madderNyd en dejlig frokost med god samvittighed ingen gætter, at disse gode madder også er...
• Lakseruller med skaldyrssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med stegt baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurtis med ferskenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os