Logo

Kyllingepostej Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g istandgjort kyllingelever

250 g champignon

3 æg

¼ l mælk

3 dl rasp

salt og peber

1 tsk tørret timian eller 1 spsk frisk

1 spsk smør

 

Champignon renses og hakkes fint.

Svitses i smør ved jævn varme i 4 - 5 min.

Køles af, og tilsættes den blendede kyllingelever sammen med æg, mælk og rasp. Smages til med salt, peber og krydderurter.

Farsen fyldes i små, ildfaste forme, og bages i vandbad ved 180°C i ca. en halv time. Skal hvile efter bagningen.

Er god som forret eller til frokosten på smørristet brød.

Ligesom leverpostej kan den fryses og efter bagningen holde sig 4-5 dage i køleskab.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?