Logo

Kyllingeoverlår med Thai Curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

1 frisk koriander
150 g glasnudler
1 glas Uncle Ben's Thai Curry
2 tsk frisk ingefær
1 spsk Soya Sauce
1 fintsnittet chili
1 saft fra 1 lime
4 stk kyllingeoverlår

Tilberedning:
Varm olie i en rummelig gryde og brun kyllingelårerne. Tilsæt soya og kog det igennem. Tilsæt Thai Curry, chili og ingefær. Lad det simre 10 minutter. Kog nudlerne efter anvisning. Hæld vandet fra og vend med saft fra lime, chili og finthakket koriander. Server til de gode kyllingelår.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farseret okse-flankesteak med ovnbagte rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske sennepssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med blåbærDenne chokolademousse er let og luftig, fordi den er lavet med æggeskum i stedet for...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!