Logo

Kyllingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingesalat

 

Har du en rest kogt eller stegt kylling på køl eller frys, så er denne dejlige frokostsalat hurtigt lavet. Hvis ikke, kan du dampe et friskt kyllingebryst i et par dl hønsebouillon 10-12 min.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

Salat:

75 g champignon

1-2 stilke bladselleri

1-2 forårsløg

125 g kogt eller stegt kyllingekød

2 spsk mayonnaise

3-4 spsk fromage frais, kvark eller skyr

1 tsk dijonsennep

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør:

2-4 skiver fuldkornsrugbrød

4 salatblade

1 tomat

¼ agurk

*

 

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Rens bladselleri og forårsløg og snit dem fint.

Pluk kyllingekødet i små stykker.

Pisk mayonnaise og fromage frais eller lignende godt sammen og smag til med citronsaft, sennep, salt og peber.

Tilsæt champignon, bladselleri, forårsløg og kyllingekød og smag til igen.

Anret salaten på groft brød med salatblade, tomatbåde og tynde skiver agurk.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?