Logo

Kyllingespid med salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingespid med salat

 

1 bakke kyllllingemørbrad

2 spsk teriyaki-marinade

saft fra1 citron

lidt krydderurter, fx. dild, purløg og basilikum

frisk salat efter ønske

olivenolie

salt og peber

 

Fordel kyllingemørbraden på fire spid, og steg dem på en pande.

Hæld marinaden henover, og krydr med salt og peber.

Bland citron med 4 spsk olivenolie, salt og peber.

Vend snittede krydderurter med dressingen og salaten.

Server til spiddene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svampe a la creme på toastSkovfogedens natmad kaldes dette lille stykke luksus
• Kryddersild med lun kartoffelsalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TunlagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med rødvinspocherede fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os