Logo

Kyllingespid med salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingespid med salat

 

1 bakke kyllllingemørbrad

2 spsk teriyaki-marinade

saft fra1 citron

lidt krydderurter, fx. dild, purløg og basilikum

frisk salat efter ønske

olivenolie

salt og peber

 

Fordel kyllingemørbraden på fire spid, og steg dem på en pande.

Hæld marinaden henover, og krydr med salt og peber.

Bland citron med 4 spsk olivenolie, salt og peber.

Vend snittede krydderurter med dressingen og salaten.

Server til spiddene.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Matjessild i gravlakssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blinis med fisk og rødløgBlinis er boghvedepandekager stammende fra Rusland. De spises ofte som forret, men kan...
• Omeletpandekager med grønsager og havalgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastanjeparfait med ingefærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os