Logo

Kyllingesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g brød
120 g kogt kylling
1 hønsebouillonterning
2 1/2 dl vand
3 blade husblas
50 g sukkerfri rødbeder
krydderier efter smag evt. peberkorn
sennep
 
Kyllingen koges med laurbærblade og krydderier.
Den udblødte husblas opløses i bouillonen og hældes over kyllingekødet. Når det er stivnet, spise den med groft rugbrød, sukkerfri rødbeder, stærk sennep og 250 g grønsager efter eget valg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg i skalHvis du vil servere røræg for gæsterne til brunch eller morgenmad, så prøv denne sjove ide...
• Fyldte grahamsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwichfyld med æg, spinat og rejerEn god og mættende frokost. Altid dejligt at imponere de andre på arbejdet eller i skolen...
• Pærer - go!En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os