Logo

Kyllingesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
30 g brød
120 g kogt kylling
1 hønsebouillonterning
2 ½ dl vand
3 blade husblas
50 g sukkerfri rødbeder
krydderier efter smag evt. peberkorn
sennep
 
Kyllingen koges med laurbærblade og krydderier.
Den udblødte husblas opløses i bouillonen og hældes over kyllingekødet. Når det er stivnet, spise den med groft rugbrød, sukkerfri rødbeder, stærk sennep og 250 g grønsager efter eget valg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?