Logo

Lagkagesnitte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g margarine
150 g sukker
3 æg
2 spsk kakao
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 spsk mælk

Cremen:
200 g flødeost rørt med
2 spsk citronsaft og
2 spsk vaniljesukker

Margarinen og sukker røres blødt. Æggene røres i ét ad gangen.
Kakao-, bagepulver, hvedemel og mælk blandes i dejen.
Dejen hældes i en bradepande (30 gange 40 cm stor) beklædt med bagepapir og fordeles ud med en dejskraber.
Kagen bages i knapt 10 minutter i en 225ºC varm ovn.
Vend kagen ud på sukkerdrysset papir og lad den afkøle.
Kagen skæres i to lige store dele.
Den ene halvdel smøres med creme og den anden del lægges derefter ovenpå. Skær derefter kagen ud i passende snitter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Foreller bagt med rosmarin, citron og kartofler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med kartofler og kryddersildSæt en salat med sild på dit frokost- eller brunchbord. En frisk dressing med krydderurter...
• Fyldte æg med rejerÆg og rejer er som regel en lækker kombination. Her bruges rejerne som fyldt i ægget...
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os