Logo

Laks med agurk og rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

12 store pil selv rejer
6 vinrabarberstilke i grove stave
1 agurk uden kerner i grove stave
1 dl sukker
1 spsk olie
½ chili i små tern
400 g laksefilet i portionsstykker
½ l fiskefond
1 dl piskefløde
2 tsk majsstivelse


Tænd ovnen på 220°C.

Læg laksen i et smurt ildfast fad og krydr med salt og peber.

Pil rejerne og fordel dem over laksen, gem skallerne.

Bring sukker i kog med 2,5 dl vand og blancher rabarberne kort heri til de er knapt møre.

Tag dem op og fordel dem over laksen.

Sauter agurkerne i olien 1 min. og fordel også dem over laksen. Kom rejeskaller og chili i gryden og rist begge dele kort.

Hæld bouillon og fløde ved og lad det koge ned til knap 2,5 dl.

Si saucen, jævn evt. med lidt majsstivelse og smag til med salt og peber.

Fordel saucen over laks og grønsager og sæt fadet i ovnen 8-10 min. eller til saucen har taget lidt farve.

Server med nye kartofler.


Grønsager pr. person: Ca. 250 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rollmops 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fjordrejer med citronmayonnaiseNyd en dejlig tivolimad mindst en gang denne sommer
• Røræg med røget sildRøræg serveres ofte med laks for eksempel i en bagel, men røræg med røget sild smager...
• Ovnstegte KanelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!