Logo

Lammepaté med Fetinasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Lammepaté:
50 g afskorpet franskbrød (2 skiver)
3 dl mælk
500 g magert, hakket lammekød
50 g finthakket løg
2 tsk frisk, hakket basilikum
1 fed knust hvidløg
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Fetinasalat:
200 g fetina
600 g tomater i tynde skiver
75 g sorte oliven
friskkværnet peber
1 ½ spsk olie
1 ½ tsk hvidvinseddike

Bagetid:
Ca. 40 min. ved 200°.

Mikrobølgeovn: Form farsen til et aflangt brød i et smurt fad (ca. 10 x 25 cm).
Dæk det med plastfilm: Ca. 15 min. ved halv effekt.

Lammepaté:
Kom franskbrød og mælk i en skål og lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt lammekød og de øvrige ingredienser.
Rør farsen godt sammen. Fordel den i en smurt franskbrødsform (ca. 1 ½ liter).
Bag patéen midt i ovnen. Stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Fetinasalat:
Skær Fetina i tynde skiver og bræk hver skive i brud. Anret tomatskiver , Fetina og oliven på et fad.
drys med peber. Pisk olie og hvidvinseddike sammen og fordel det over Fetinasalaten.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?