Logo

Madmuffins med salami

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 salatløg eller 1 porre (ca. 150 g)
100 g salami i tynde skiver
8 dl hvedemel (480 g)
1 spsk bagepulver
1/2 tsk salt
100 g smør
4 dl mælk
2 dl revet ost (80 g)

Sæt ovnen på 250°C. Skyl og skær salatløgene i strimler.
Skær salamien i tynde skiver.
Bland hvedemel, bagepulver, salt og smør i tynde skiver - gerne i en foodprocessor.
Tilsæt mælken og saml hurtigt massen sammen til en dej.
Rør løg og salami i.
Fordel dejen i en smurt muffinsform med 12 eller 6 huller eller i papirsforme stillet på en plade.
Kom ost på de enkelte muffins.
Bages midt i ovnen i 15-20 minutter for store muffens og 12-15 minutter for normalstørrelse.
Muffins skal afkøles lidt, inden de forsigtigt løsnes og serveres lune eller kolde til suppe, salat eller på udflugten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggesandwichÆggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit
• Marineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BidesildBidesild er oprindeligt betegnelsen for rå spegesild, der spises direkte fra salttønden. I...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os