Logo

Madmuffins med tomat-, feta- og olivenfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 salatløg eller 1 porre (ca. 150 g)
5-6 marinerede soltørrede tomater i strimler
100 g smuldret fetaost
10 grønne eller sorte oliven i skiver.
8 dl hvedemel (480 g)
1 spsk bagepulver
1/2 tsk salt
100 g smør
4 dl mælk
2 dl revet ost (80 g)

Sæt ovnen på 250°C. Skyl og skær salatløgene i strimler.
Bland hvedemel, bagepulver, salt og smør i tynde skiver - gerne i en foodprocessor.
Tilsæt mælken og saml hurtigt massen sammen til en dej.
Rør løg/porre, tomater, fetaost og oliven i.
Fordel dejen i en smurt muffinsform med 12 eller 6 huller eller i papirsforme stillet på en plade.
Kom ost på de enkelte muffins.
Bages midt i ovnen i 15-20 minutter for store muffins og 12-15 minutter for normalstørrelse.
Muffins skal afkøles lidt, inden de forsigtigt løsnes og serveres lune eller kolde til suppe, salat eller på udflugten
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frittata con ricottaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salatbar med sprød skinke og ostetoastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratineret toast med oksefilet - diabetikerBilledet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i...
• Dadelkage med sabayonne og appelsinDer er smæk på smagen i den super-saftige dadelkage, der har fået hældt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os