Logo

Marinerede grønne tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede grønne tomater

 

Prøv de grønne tomater som salat til frokost eller aften. Se alle de lækre tilbehørs-retter her på madABC.dk

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 20 min.

 

#

500 grønne tomater

1 spsk sukker

½ tsk flagesalt

friskkværnet peber

2 spsk vineddike

*

 

Vask tomaterne, og skær dem i skiver.

Læg et lag tomatskiver på et fad, og drys med halvdelen af sukker, salt og peber.

Læg resten af tomatskiverne ovenpå, og drys igen med sukker, salt og peber.

Dryp vineddike over, og lad tomaterne trække i mindst 20 min.

Server som tilbehør.

 

TIPS: Du kan også bruge gule og/eller røde tomater på samme måde.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?