Logo

Marinerede grønne tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Marinerede grønne tomater

 

Prøv de grønne tomater som salat til frokost eller aften. Se alle de lækre tilbehørs-retter her på madABC.dk

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 20 min.

 

#

500 grønne tomater

1 spsk sukker

½ tsk flagesalt

friskkværnet peber

2 spsk vineddike

*

 

Vask tomaterne, og skær dem i skiver.

Læg et lag tomatskiver på et fad, og drys med halvdelen af sukker, salt og peber.

Læg resten af tomatskiverne ovenpå, og drys igen med sukker, salt og peber.

Dryp vineddike over, og lad tomaterne trække i mindst 20 min.

Server som tilbehør.

 

TIPS: Du kan også bruge gule og/eller røde tomater på samme måde.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte tomaterDen lette og friske model eller den fine og eksklusive model - vælg selv...
• Tomatsuppe med pasta og baconDenne dejlige tomatsuppe mætter godt, fordi den er fyldt med pasta og grønsager
• TomatsalsaDen bedste tomatsalsa er nem at lave og smager langt bedre end dem, man kan købe færdige....
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os