Logo

Marinerede grillede kongerejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg store konge rejer (helst ikke forkogt)
1 stort løg
1 dl yoghurt naturel
1 spsk hakket persille
½ tsk sød chili
1 tsk paprika
1 tsk revet frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
 
Skyl rejerne og dup dem tørre med køkkenrulle eller med et klæde.
Fjern skallen bort set fra halespidsen. Det kræver lidt øvelse!
Blend løg, yoghurt, persille, chili, paprika, ingefær, hvidløg og citronsaft sammen til det er jævnt.
Kom rejerne i grønsagsblandingen og rør rundt.
Dæk det derefter til og stil det på køl natten over.
Læg rejerne i en smurt bradeplade og grill dem i ovnen indtil de bliver gyldne.
Vend dem evt. en gang så de får på begge sider.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?