Logo

Marinerede grillede kongerejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg store konge rejer (helst ikke forkogt)
1 stort løg
1 dl yoghurt naturel
1 spsk hakket persille
1/2 tsk sød chili
1 tsk paprika
1 tsk revet frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
 
Skyl rejerne og dup dem tørre med køkkenrulle eller med et klæde.
Fjern skallen bort set fra halespidsen. Det kræver lidt øvelse!
Blend løg, yoghurt, persille, chili, paprika, ingefær, hvidløg og citronsaft sammen til det er jævnt.
Kom rejerne i grønsagsblandingen og rør rundt.
Dæk det derefter til og stil det på køl natten over.
Læg rejerne i en smurt bradeplade og grill dem i ovnen indtil de bliver gyldne.
Vend dem evt. en gang så de får på begge sider.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med røget ørred, rygeost og karseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratin à la quiche En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild syltet med selleri og kommenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber og jordbærkompotDet smager af sommer. Rabarber-og jordbærkompot er en dejlig kombination - med eller uden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os