Logo

Marinerede grillede kongerejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg store konge rejer (helst ikke forkogt)
1 stort løg
1 dl yoghurt naturel
1 spsk hakket persille
1/2 tsk sød chili
1 tsk paprika
1 tsk revet frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
 
Skyl rejerne og dup dem tørre med køkkenrulle eller med et klæde.
Fjern skallen bort set fra halespidsen. Det kræver lidt øvelse!
Blend løg, yoghurt, persille, chili, paprika, ingefær, hvidløg og citronsaft sammen til det er jævnt.
Kom rejerne i grønsagsblandingen og rør rundt.
Dæk det derefter til og stil det på køl natten over.
Læg rejerne i en smurt bradeplade og grill dem i ovnen indtil de bliver gyldne.
Vend dem evt. en gang så de får på begge sider.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crabcakes med frisk salsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribbensteg sandwich med stegt løg og guleroden dejlig variation af det traditionelle - bliv overbevist ...
• Fiskefrikadeller med forårsløg og citronsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!