Logo

Matjessalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 ds matjessildefileter
1 rødløg
2 syltede agurker
2 æbler
1 julesalat

Sauce:
3 spsk vineddike
2 spsk olie
1 tsk enelsk sauce
1 dl syrnet fløde 9%
2-3 spsk klippet purløg til pynt

Skyl julesalaten, løsn blade ne og læg dem på et fad.
Skær sildene i 1-2 cm brede stykker og læg dem på salaten.
Hak rødløget og agurk. Skræl æblerne og skær dem i små terninger.
Fordel løg, agurk og æbler over sildene.
Pisk vineddike og olie sammen.
Tilsæt engelsk sauce og syrnet fløde.
Smag til med salt og peber og hæld saucen opver sildene.
Pynt med klippet purløg.
Kan du lide saucen stærkere, kan den smages til med timian eller sennep.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?