Logo

Matjessild i gravlakssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
2 matjesfileter
1 dl mayonaise
1 ½ spsk sød sennep
2 tsk fransk lys og usødet sennep
1 spsk sukker
1 tsk hp sauce
¾ dl fint hakket dild
dildkviste
 
Kog æggene og pil dem.
Lad sildene dryppe godt af og læg dem på et fad.
Rør mayonnaise, sennep, sukker, HP-sauce og hakket dild sammen.
Lad det stå 10 min.
Rør i det igen og hæld over sildene.
Del æggene i halve og anret dem rundt på fadet.
Pynt med dildkviste.
Server evt. med kogte kartofler og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her