Logo

Melon med tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Melon med tunfisk

 

Brug meloner i hverdagsmaden det er friskt på en varm sommerdag.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 lille melon

1 dåse tunfisk i olie

1 spsk citronsaft

2-3 spsk olie

1 lille fed hvidløg

5 sorte oliven

2 forårsløg

persille

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

 

Skær melonen i store både med eller uden skal og anret dem på to tallerkener.

Vend tunfisk sammen med citronsaft, olie og knust hvidløg.

Udsten de sorte oliven og hak dem groft.

Rens forårsløgene og snit dem fint.

Skyl persillen og hak den.

Vend oliven, forårsløg og persille i tunfiskesalaten og anret i eller omkring melonerne.

Server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her