Logo

Melon med tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Melon med tunfisk

 

Brug meloner i hverdagsmaden det er friskt på en varm sommerdag.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 lille melon

1 dåse tunfisk i olie

1 spsk citronsaft

2-3 spsk olie

1 lille fed hvidløg

5 sorte oliven

2 forårsløg

persille

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

 

Skær melonen i store både med eller uden skal og anret dem på to tallerkener.

Vend tunfisk sammen med citronsaft, olie og knust hvidløg.

Udsten de sorte oliven og hak dem groft.

Rens forårsløgene og snit dem fint.

Skyl persillen og hak den.

Vend oliven, forårsløg og persille i tunfiskesalaten og anret i eller omkring melonerne.

Server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MelonkageEn lækker kagebund, med skønne melontern og dejlig råcreme - så er desserten fin
• NetmelonMelon stammer oprindeligt fra Indien og har derfra spredt sig til Afrika og Mellemøsten....
• MelonkageEn lækker kagebund, med skønne melontern og dejlig råcreme - så er desserten fin
• LakridsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os