Logo

Menemen – røræg med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
1 tomat
1 løg
2 peberfrugter eller frisk chili-peber
50 g kvark eller fetaost
2 spsk Smør
Salt

Løgene skæres i ringe og steger i smørret, til de er klare. Den finthakkede tomat og snittede peberfrugter (evt. chili) tilsættes. Herefter slås æggene i og der røres i 3-4 minutter. Lige inden retten er færdig, tilsættes ost og salt
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vegetar omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• And med nudler og forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med hytteostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os