Logo

Nudler med roastbeef og stegte svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

To personer

200 g svampe i skiver
100 g roastbeef (pålæg)
200 g nudler
Ketjap manis (sød soyasauce)
snittet chili
olivenolie

Træk svampen i mindre stykker og svits dem i olie på en pande.

Tilsæt roastbeef og svits med.

Kog nudlerne efter anvisning og server med svamp og kød.

Hæld lidt Ketjap manis over og giv et drys med chilien.
Med færdigstegt kød (pålæg) som fx roastbeef, røget svinemørbrad eller pastrami kan man virkelig lave god lynmad.

Server kødet koldt til pastaen med en varme tomatsauce eller varm det på panden i et minut.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldavs sildesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i tomatlageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med bønnesalat, oliven og ingefær En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figen i armagnacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os