Logo

Omelet med bacon og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omelet med bacon og grønsager


Dejlig omelet med bacon og grønsager. Retten er perfekt til brunch, morgenmad eller en let frokost.  


#

8 æg
2 rødløg
200 g ærter på dåse
300 g champignon
2 porrer
2 dl piskefløde
200 g bacon i tern
salt, friskkværnet peber
60 g smør
 
Rødløg snittes fint, champignon skæres i kvarte og porre skæres i tynde
ringe.

Bacon, rødløg, champignon, porre og ærter sauteres i smørret i en
mellemstor pande.


Æg og fløde piskes sammen i en skål og tilsmages med salt og peber.
Æggemassen kommes i panden og røres med de øvrige ingredienser til
den bliver fast.

Omeletten bukkes på midten med en palet og vendes ud på et fad.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærer Alexander LukasPæren stammer oprindeligt fra Asien og har været dyrket i over 5000 år i Grækenland og...
• Lune, nye kartofler med kikærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græskargryde med hvide bønnerNår gæsten er vegetar, så passer græskargryde med hvide bønner.
• Salmonellafri koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os