Logo

Omelet med Shii-take

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne omelet er en nem og hurtig frokostret. Den laves med shii-take svampe, bacon og purløg, men dine yndlingsingredienser kan nem tilføjes. Andre svampe kan selvfølgelig også bruges.

 

 

1 bakke friske Shii-take, stokken fjernet, snittet
6 æg
2 spsk mælk
Frisk kværnet peber
1 pakke bacon
1 bundt fint hakket purløg, eller finthakket forårsløg
majsolie


Rist svampene i olie ved medium varme i ca. 15 minutter til al væden er væk
Pisk æg og mælk
Skær bacon i mindre stykker og rist det på panden i lidt olie uden det dog bliver tørt.

Hæld æggeblandingen over og lav omeletten færdig.
De ristede svampe lægges over omeletten, og der drysses med purløg samt peber.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grovflutes med kyllingesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkemignon-bøf med broccolisalatVil du din kæres hjerte vinde, sæt da tomater og kartofler på pinde. Grill kød og spyd i...
• Hvid sildesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!