Logo

Ovnomelet med bagte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagte tomater:
6 tomater (ca. 350 g )
1/4 tsk groft salt
 
Ovnomelet:
6 æg
1 dl piskefløde
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g gratineringsost
 
Pynt: Purløg
 
Tilbehør:
rugbrød
smør
sprødstegt bacon
 
Skyl tomaterne og læg dem i et ovnfast fad.
Skær et kryds i hver tomat og drys med salt.
Pisk æg, fløde, salt og peber let sammen.
Hæld æggemassen i et smurt ovnfast fad.
Bag omeletten sammen med tomaterne.
Drys osten over, når der er ca. 10 min. tilbage af bagetiden.
Bagetid: ca. 30 min ved 175ºC.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Majsmuffins med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagel med æg og baconDenne bagel med æg, bacon og flødeost kan spises som morgenmad, eller til frokosten. Er...
• Nye skidne ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelblommer med yoghurtKanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os