Logo

Ovnomelet med bagte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagte tomater:
6 tomater (ca. 350 g )
¼ tsk groft salt
 
Ovnomelet:
6 æg
1 dl piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g gratineringsost
 
Pynt: Purløg
 
Tilbehør:
rugbrød
smør
sprødstegt bacon
 
Skyl tomaterne og læg dem i et ovnfast fad.
Skær et kryds i hver tomat og drys med salt.
Pisk æg, fløde, salt og peber let sammen.
Hæld æggemassen i et smurt ovnfast fad.
Bag omeletten sammen med tomaterne.
Drys osten over, når der er ca. 10 min. tilbage af bagetiden.
Bagetid: ca. 30 min ved 175ºC.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?