Logo

Pande sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g sildefiletter
rugmel
st peber
margarine eller olie
2 store løg
1 rød peberfrugt
1 ds tomatkoncentrat
ca 1 dl fløde
salt og lidt sukker
eddike og vand
 
Sildefiletterne vendes i rugmel tilsat salt og st peber
De steges og lægges på fedtsugende papir
De snittede løg og peberfrugter svitses derefter på panden
Eddike, vand, tomatkoncentrat og fløde hældes over
Det koger godt igennem og smages til med sukker og eddike
De stegte sildefiletter bredes ud i et ovnfast fad og fyldet hældes over.
Serveres lune eller kolde til et stykke rugbrød, men ris smager også godt til.
Man kan evt. lave dem dagen før og så varme fadet i ovnen til før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bisonsteg med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikkeHvis du vil bruge resterne af dit bisonkød fra dagen før så prøv denne ret med koldt stegt...
• Omelet med rejerDenne omelet smager fantastisk til både morgenmad, let frokost eller eventuelt kolde som...
• Broccolitimbaler med nøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!