Logo

Marineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg laks i filet
2 dl olivenolie eller vindruekerneolie
½ dl tomatpuré
1 stort rødløg i små stykker
God paprika
Saften fra en halv citron
¼ l. piskefløde
salt og peber

Pynt:
Friskpillede rejer
citron
grønt

Skind og ben fjernes, og laksefileterne skæres i stykker som mørbradbøffer.
Alle ingredienser blandes og hældes over laksestykkerne.
Står i mindst 12 timer, men gerne et døgn.
Stykkerne vendes nogle gange i marinaden.
Laksestykkerne steges på en tør pande (der er olie i marinaden) i 2-3
minuter på hver side, hvorefter de lægges over i et fad.
Marinaden hældes over på panden, løgene blanceres, og der tilsættes en kvart liter piskefløde.
Marinaden hældes derefter over laksestykkerne og der pyntes med friskpillede rejer, citron og grønt.
Serveres som frokost- eller forret med kold hvidvin og godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her