Logo

Pasta med krabbe, kapers og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med krabbe, kapers og chili

 

200 g pasta

1 ds luksus krabber eller krabbekød

1 spsk kapers

1-2 snittede grønne chili

frisk koriander

olivenolie

salt

 

Kog pastaen efter anvisning i en rummelig gryde med vand tilsat salt.

Når den er kogt "al dente" (mør, men med bid i), hældes vandet fra.

Vend pastaen i den varme gryde med krabbekødet, chili og kariander.

Vend med lidt olivenolie, og smag til med salt.

Server retten rygende varm.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frokost tunfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich Club med backbacon og tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gretes røde sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den HimmelskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os