Logo

Pasta med krabbe, kapers og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med krabbe, kapers og chili

 


# Ingredienser

200 g pasta

1 ds luksus krabber eller krabbekød

1 spsk kapers

1-2 snittede grønne chili

frisk koriander

olie

salt

 

* Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning i en rummelig gryde med vand tilsat salt.

Når den er kogt "al dente" (mør, men med bid i), hældes vandet fra.

Vend pastaen i den varme gryde med krabbekødet, chili og koriander.

Vend med lidt olie, og smag til med salt.

Server retten rygende varm.



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?