Logo

Pasta med bønner og citronpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g pasta (eks. bånd - men ikke frisk)
3-400 g bønner (friske eller frosne)
50 g friskost netural
50 g smøreost naturel
1 citron
basilikum (evt frisk)
salt og peber
 
Kog pastaen i letsaltet vand - 5 min inden endt kogetid tilsættes bønnerne og koger med.
Imens bønner/pasta koger færdig, røres citronpestoen sammen af smøreost, friskost, friskpresset citron samt basilikum, salt og peber (smøreosten kan klumpe, men  klumperne forsvinder når det kommer i pastaen).
Vandet hældes fra pastaen, og citronpestoen hældes over.
Serveres straks.

 
Tips:

Retten kan gå selvstændig, men er god som tilbehør til eks. svinemørbrad.
Man kan variere med friskost med urter, hvilket kan anbefales. ønskes en mindre markant smag bruges udelukkende friskost. 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?