Logo

Peberfrugt-røræg på toast - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

½ rød peberfrugt

1 æg

havsalt og peber

1 tsk solsikkeolie

1 skive toastbrød (25 g)

*

A. Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern.

B. Pisk ægget med 3 spsk vand, salt og peber.

C. Varm solsikkeolien op i en pande med belægning.

Svits peberfrugten ganske let, hæld æggemassen i og lad den stivne ved svag varme.

D. Anret peberfrugt-røræg dekorativt på et stykke ristet toastbrød.

 

Pr portion 821/220 kJ/kcal. 8 g protein. 12 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porretærte på pastabundDet lyder måske lidt mærkeligt at lave en porretærte med pasta i stedet for en regulær...
• De grønne sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RugbrødstoastPrøv at lave toast med rugbrød det smager overraskende godt. Server dem med en frisk...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!