Logo

Peberfrugtgryde - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 5 min.

# Ingredienser

4 røde eller grønne peberfrugter i ringe
2 spsk olie
5 tomater skåret i både
2 skivede løg
2 knuste hvidløgsfed
1 dl vand
2 kviste frisk basilikum eller 1 tsk tørret
salt, peber
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Lad olien blive varm i trykgryden.
Svits peberfrugt og løg heri få minutter.
Tilsæt tomaterne, de knuste hvidløgsfed samt vand og basilikum.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 5 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og smag til med salt og peber.
Drys persille over ved serveringen.
Retten kan serveres som frokostret eller som tilbehør til stegt eller kogt kød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?