Logo

Peberfrugtgryde - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogetid i trykkoger: 5 min.

# Ingredienser

4 røde eller grønne peberfrugter i ringe
2 spsk olie
5 tomater skåret i både
2 skivede løg
2 knuste hvidløgsfed
1 dl vand
2 kviste frisk basilikum eller 1 tsk tørret
salt, peber
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Lad olien blive varm i trykgryden.
Svits peberfrugt og løg heri få minutter.
Tilsæt tomaterne, de knuste hvidløgsfed samt vand og basilikum.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 5 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og smag til med salt og peber.
Drys persille over ved serveringen.
Retten kan serveres som frokostret eller som tilbehør til stegt eller kogt kød.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PeberfrugtPeberfrugten stammer fra Mellem- og Sydamerika. Den kom til Europa med de...
• Bagte peberfrugter med linsefyldIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• PeberfrugtPeberfrugten stammer fra Mellem- og Sydamerika. Den kom til Europa med de...
• Abrikosfool med sukker mandlerAbrikosfoolen er en sød og lynhurtig dessert
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!