Logo

Pizza, tyrkisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pizza kan laves på dansk, spansk, italiensk og ... men her er en tyrkisk med oksekød

 

250 g hakket oksekød 3-5%
1 fed hvidløg
1 tsk hel spidskommen
salt, peber
1 rulle pizzadej, 400 g
2 tomater, 125 g
100 g feta, fx Fetina
1/4 dl pinjekerner
1/2 dl friske grofthakkede mynteblade

 

Tænd ovnen og varm den op til 250ºC.
Brun kødet og krydr med knust/presset hvidløg, spidskommen, salt og peber.
Rul pizzadejen ud, læg den på en bageplade og fordel kødet oven på.
Hak tomaterne groft og læg dem oven på pizzaen.
Smuldr osten imellem fingrene og drys den hen over pizzaen sammen med pinjekernerne.
Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min.
Skyl mynten, hak bladene groft og drys dem over pizzaen inden servering.

 

Tips: En tyrkisk "Mama" laver selvfølgelig selv dejen.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza GenovesePizza genovese eller pizza alla genovese stammer oprindeligt fra Genova i Italien. Pizzaen...
• Crabcakes med frisk salsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rillettes af svinekæber, kartofler og savojkål med tomatchutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede jordbær og ferskenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os