Logo

Pizza, tyrkisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizza kan laves på dansk, spansk, italiensk og ... men her er en tyrkisk med oksekød

 

250 g hakket oksekød 3-5%
1 fed hvidløg
1 tsk hel spidskommen
salt, peber
1 rulle pizzadej, 400 g
2 tomater, 125 g
100 g feta, fx Fetina
¼ dl pinjekerner
½ dl friske grofthakkede mynteblade

 

Tænd ovnen og varm den op til 250ºC.
Brun kødet og krydr med knust/presset hvidløg, spidskommen, salt og peber.
Rul pizzadejen ud, læg den på en bageplade og fordel kødet oven på.
Hak tomaterne groft og læg dem oven på pizzaen.
Smuldr osten imellem fingrene og drys den hen over pizzaen sammen med pinjekernerne.
Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 10 min.
Skyl mynten, hak bladene groft og drys dem over pizzaen inden servering.

 

Tips: En tyrkisk "Mama" laver selvfølgelig selv dejen.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?