Logo

Pizzaboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g gær
1 kg hvedemel
1 1/4 dl olie
1 1/2 spsk salt
2 dl vand
2 dl mælk
1 stor ds tomatpuré (koncentrat)
1 stort fint revet løg
1/2 ds majs
1 1/2 spsk oregano
200 g bacontern (helst stegte)
250 g revet ost

Opløs gæren i lunkent vand og mælk
Bland olie, salt, tomatpure, oregano, ost majs, løg og kød i.
Bland derefter hvedemel i til dejen bliver fast (den skal være lidt klistret)
lad dejen hæve i 45 min.
Form derefter ca. 30 boller. (De hæver meget)
Skal så efterhæve i 15 min.
Tryk dem let og pensl med æg eller mælk og drys med oregano, samt evt. lidt revet ost.
Bages ved 200°C i 15 minutter (midterste rille)
Fyldet kan varieres efter behag, brug fantasien.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Himmelsk svinesandwich En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med kammuslinger a la Carbonara En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun- og parmaroulade med spidskål En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med råcreme 2Friske frugter i sukkerlage med råcreme er altid populært. Varier frugten efter sæson og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os