Logo

Rødfisk på salat med kapers og grøn dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

2 rødfisk
frisk salat efter ønske
1 spsk kapers
lidt oliven
Dressing:
1 spsk olivenolie
1 lille bdt dild
1 lille bdt basilikum
1 lille bdt bredbladet persille
1 fed hvidløg
1 tsk dijon sennep
2 spsk cremefraiche 18%
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Dressing: Blend hvidløg med olivenolie, basilikum og persille. Rør det sammen med sennep, cremefraiche, salt og peber. Vend salaten med kapers og oliven. Server med den dejlige fisk og "frække" dressing.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskerogn med grønsager til frokostVi har købt kogt torskerogn hos fiskehandleren. Hjemme skal vi blot trække skindet af og...
• LagkagesnitteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æg i rødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vindruesalat med ingefærcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os