Logo

Rødfisk på salat med kapers og grøn dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 rødfisk
frisk salat efter ønske
1 spsk kapers
lidt oliven
Dressing:
1 spsk olivenolie
1 lille bdt dild
1 lille bdt basilikum
1 lille bdt bredbladet persille
1 fed hvidløg
1 tsk dijon sennep
2 spsk cremefraiche 18%
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Dressing: Blend hvidløg med olivenolie, basilikum og persille. Rør det sammen med sennep, cremefraiche, salt og peber. Vend salaten med kapers og oliven. Server med den dejlige fisk og "frække" dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her