Logo

Røget makrel med rygeost og mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook

Røget makrel med rygeost og mascarpone

 

1 røget makrel

150 g rygeost

2 spsk mascarpone

2 tsk dijonsennep

1 bdt purløg

2 tomater

1 bdt radiser

1 hjertesalat

2 skiver toastbrød

salt og peber

 

Pil makrellen og fjern skind og ben.

Rør rygeost med mascarpone, sennep, purløg, salt og peber.

Skær tomaterne i tern, og kom dem ved sammen med plukket makrel.

Anret med radiser og hjertesalat.

Server med lune skiver af toast.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med laks, avocado og forårsløgEn herlig sushi-sandwich, der mætter på den lette måde. Med råmarinering af fisken får du...
• Gravad laks med rævesovsfrisk rå laksefilet og rigtig hjemmerørt Rævesovs, der ikke lugter af ræv, på godt...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.