Logo

Røget makrel med rygeost og mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røget makrel med rygeost og mascarpone

 

1 røget makrel

150 g rygeost

2 spsk mascarpone

2 tsk dijonsennep

1 bdt purløg

2 tomater

1 bdt radiser

1 hjertesalat

2 skiver toastbrød

salt og peber

 

Pil makrellen og fjern skind og ben.

Rør rygeost med mascarpone, sennep, purløg, salt og peber.

Skær tomaterne i tern, og kom dem ved sammen med plukket makrel.

Anret med radiser og hjertesalat.

Server med lune skiver af toast.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun salat med flankesteak, brune bønner og krydderurtebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Minced beefsteakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os