Logo

Rabarbersalat med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

3-400 g rabarber
1 rødløg
2-3 spsk fransk sennep
2 dl mager kvark eller fromage frais
200 g røget laks i tynde skiver
grøn salat og spæde mælkebøtteblade

* Tilberedning 
Skyl rabarberne, skræl dem og skær dem i stykker.
Skær løget i tynde skiver.
Bland sennep og kvark, smør det på lakseskiverne og rul dem sammen.
Steg rabarberne i smør i nogle minutter og tilsæt råsukker.
Bland olie, balsamico og salt og peber.
Anret salat og mælkebøtteblade sammen med rabarber, løg og lakseruller på tallerkener og dryp dressingen over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her