Logo

Ravioli med artiskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 2 personer

1 saft fra 1 citron
1 dåse artiskokhjerter i vand
1 frisk estragon
1 dl økologisk piskefløde
1 pk. Ravioli med artiskokker

Tilberedning:
Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Hæld vandet fra artiskokkerner og snit dem fint. Varm lidt olivenolie på en pande og sauter artiskokkerne i 2-3 minutter. Tilsæt citronsaft og fløde. Lad det simre yderligere 2 minutter. Tilsæt plukket estragon og vend det hele sammen med de gode Ravioli. Krydr med salt og peber og server retten rygende varm.
---
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her