Logo

Ravioli med artiskokker og gorgonzola sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer.

1 pk. Ravioli med artiskokker
1 fintsnittet chili
100 g gorgonzola
1 dl økologisk piskefløde
frisk oregano
salt og peber

Tilberedning:
Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Kom chili, gorgonzola og fløde i en gryde. Lad osten smelte sig stille og roligt (så den ikke brænder på). Hæld vandet fra den kogte pasta og vend det hele sammen med plukket oregano. Krydr med salt og peber og server retten rygende varm.
Server evt. retten med tynde skiver af kogt eller røget skinke.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleflæsk 4Traditionelt æbleflæsk, her med frisk timian - altid populært.
• Madeirasild med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med citroncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os