Logo

Raw beef and egg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Raw beef and egg

(Tatarbøf)

About 1 lb (400 g) lean beef

(choose a good quality that has not been hung too long).

Rye-bread

Butter

Egg yolks

Onion rings

Freshly grated horseradish

Capers

Chopped onion

 

Scrape the meat off the sinews with a short, sharp knife and spread the slices of buttered rye-bread with a half-inch (1 cm) layer of meat.

Make a hollow in the centre, circle it with an onion ring and place a raw egg yolk in each.

Decorate with the horseradish, capers and chopped onion.

 

 

Chef's Tip:

Instead of raw beef, you can fry the beef i butter and have a "Pariserbøf".

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødbede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med skinkeFocaccia er et klassisk italiensk fladbrød. Det kan laves på et utal af måder. Her er det...
• Salat med laks og avocadodressingOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Panna cotta - fromage med kanelsyltede rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!