Logo

Vårsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg sild.

Lage:
1 dl eddike.
1 spsk olie.
1 spsk groft salt.
½ spsk sukker.
½ tsk stødt hvid peber.

Sauce (dressing?):
1 spsk sennep.
1 spsk sukker.
1 ½ spsk eddike.
1 tsk HP-sauce.
1 dl olie.
Fintklippet dild.

1 kg sild renses, filetteres og skindet trækkes af.
De lægges i en lage af 1 dl eddike, 1 spsk olie, 1 spsk groft salt, ½ spsk sukker, ½ tsk stødt hvid peber og heri vendes sildene godt.
Der kommes klippet dild over, og det hele stilles koldt et døgn.
De serveres med kogte kartofler og en sauce af 1 spsk sennep, 1 spsk sukker, 1 ½ spsk eddike, 1 tsk HP-sauce, 1 dl olie og fintklippet dild.
Rugbrød til - og det er vel overflødigt at sige, at der skal øl og snaps til!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her