Logo

Rejecocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejecocktail

 

En god gammel klassiker, der altid vækker lykke. Server den som forret eller til frokost.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 hoved hjertesalat

150-200 g pillede rejer

2 citronbåde

lidt dild

 

Dressing:

4 spsk mayonnaise

2 spsk syrnet fløde eller cremefraiche

1 spsk ketchup

½ tsk Worcestershiresauce

3-5 dråber tabascosauce

1-2 tsk citronsaft

salt og peber

 

Tilbehør: flutes

*

 

SKYL og tør salaten.

Tag 2-4 hele blade fra, og snit resten i tynde strimler.

Anret i bunden af 2 portionsglas.

 

RØR mayonnaise med syrnet fløde eller cremefraiche, ketchup, Worcestershiresauce og tabasco, og smag til med citronsaft, salt og peber.

 

FORDEL halvdelen af dressingen over salaten, og læg de afdryppede rejer ovenpå.

Kom lidt dressing på rejerne, og pynt med salatblade, citron og dild.

 

SERVER med lune flutes.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede kinarejer med salat og papajaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberet hummer på græskar carpaccio med jomfruhummerspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os