Logo

Rejefyld til pirogdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
250 g champignon
15 g smør
½-1 tsk paprika
150 g rejer
1 dl cremefraiche
salt og peber
 
Pil løget og skær det i små terninger.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Svits først løgene i smør og tilsæt så svampene.
Lad dem svitse med, til svampevæden er kogt ind.

Tilsæt paprika og rejer.
Afkøl blandingen, rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her