Logo

Rejefyld til pirogdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 løg
250 g champignon
15 g smør
½-1 tsk paprika
150 g rejer
1 dl cremefraiche
salt og peber
 
Pil løget og skær det i små terninger.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Svits først løgene i smør og tilsæt så svampene.
Lad dem svitse med, til svampevæden er kogt ind.

Tilsæt paprika og rejer.
Afkøl blandingen, rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Polenta gratineret med hakket kød og ost En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crostini med tunCrostini kan laves på utrolig mange måder. Denne version laves med tun- og den smager...
• Roastbeef-ruller med FetinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mokkais med bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!