Logo

Rejefyld til pirogdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 løg
250 g champignon
15 g smør
1/2-1 tsk paprika
150 g rejer
1 dl cremefraiche
salt og peber
 
Pil løget og skær det i små terninger.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Svits først løgene i smør og tilsæt så svampene.
Lad dem svitse med, til svampevæden er kogt ind.

Tilsæt paprika og rejer.
Afkøl blandingen, rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødbede sellerisalat med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Foreller med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med kylling og linserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os