Logo

Rejer i chili/tomatsauce med ris og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejer i chili/tomatsauce med ris og basilikum

 

150-200 g optøede rejer

1 fintsnittet løg

1 ds flåede tomater

2 fed hvidløg

1 tsk sukker

1 stærk grøn chili

150 g ris

olivenolie

frisk basilikum

salt

 

Varm lidt olivenolie i en gryde, og sauter løg, indtil det bliver gyldent.

Tilsæt tomater, hvidløg og sukker. lad det simre i 5 minutter.

Blend saucen, og kog den igen med 1 kop vand.

Tilsæt chili og ris. lad det simre i 5 minutter.

Kom et låg på gryden, og sluk for blusset.

Rør i gryden, og smag til med salt.

Kom rejerne ved, og lad det stå yderligere 5 minutter.

Server retten som den er eller evt. med lidt soya til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Påskefrokost - opskrifter på lækker gæstemadInviter på en lækker påskefrokost med både sild, æg og lammekød traditionelt med en twist....
• Farseret peberfrugt med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspættefilet med chili og tomatsalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem chokoladeis med appelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os