Logo

Rejer med ris, forårsløg, karry og frisk koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejer med ris, forårsløg, karry og frisk koriander

 

10-12 store optøede rejer

½ spsk stærk karry

150 g kogte ris

2 stængler blegselleri

1 spsk soya

1 spsk sød chilisauce

frisk koriander

lidt olie til stegning

salt

 

Varm lidt olie på en pande, og rist rejerne sammen med karry i 1 minut.

Tilsæt ris og ½ kop vand.

Sving det hele sammen med snittet blegselleri, soya og sød chili.

Smag til med salt og frisk koriander.

Server retten rygende varm.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kryddersild med karryægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Uventede gæsterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksetatar og krydderurtekartoflerNye kartofler med masser af friske krydderurter udgør den fyldige bund under en frisklavet...
• Is med makronflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!