Logo

Rejer med ris, forårsløg, karry og frisk koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer med ris, forårsløg, karry og frisk koriander

 

10-12 store optøede rejer

½ spsk stærk karry

150 g kogte ris

2 stængler blegselleri

1 spsk soya

1 spsk sød chilisauce

frisk koriander

lidt olie til stegning

salt

 

Varm lidt olie på en pande, og rist rejerne sammen med karry i 1 minut.

Tilsæt ris og ½ kop vand.

Sving det hele sammen med snittet blegselleri, soya og sød chili.

Smag til med salt og frisk koriander.

Server retten rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her