Logo

Rejesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejesalat

 

Den lækre rejesalat er god til frokost med ristet brød eller som fyld i lune tarteletter.

6-8 personer. Arbejdstid: 20 min.

 

#

2 stilke bladselleri

1 peberfrugt

300 g pillede rejer

lidt dild til pynt

 

Dressing:

4 spsk mayonnaise

4 spsk fromage frais eller cremefraiche

1-2 tsk dijonsennep

2-3 tsk citronsaft

2-3 tsk chilisauce eller ketchup

fintsnittet dild

salt og peber

 

Tilbehør:

salatblade

ristet brød

*

 

Rens bladselleristilke og peberfrugt, og snit dem fint.

Dryp rejerne godt af på køkkenrulle.

 

Pisk dressingen sammen, og smag til med sennep, citronsaft, chilisauce, salt og peber.

 

Vend rejer og grønsager i dressingen, og anret salaten på skyllede, slyngede salatblade.

Pynt med dild og server med ristet brød.

 

TIPS: Du kan bruge andre grønsager til salaten, fx ærter, artiskokhjerter, asparges eller rå champignon.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kæmperejer på spid med chili og hvidløgDe frosne kæmperejer er velegnede, til at grille. Lad dem tø op i køleskabet, pil dem og...
• Chili og hvidløgsrejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejebisque"Bisque" er det franske navn for en pureret skaldyrssuppe. Det er rejernes skaller, der...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os