
 
De lækreste små hapsere med stegt landbrød, rejer og agurk
samt en vildt god dressing... i weekenden, bliver de her dejlige snitter med rejer
og dildcreme det store hit ...
Tilberedningstid: 20
minutter Koge/stegetid: 5 minutter. Ikke fryseegnet (1 person) 
 
#
10 g mayonnaise 
50 g drænet yoghurt 
2 spsk hakket dild 
citronsaft 
salt og peber 
60 g rejer 
30 g lyst landbrød,
uden skorpe 
5 g fedtstof 
50 g agurk 
20 g stenbiderrogn 
*
 
Lav en dressing af
mayonnaise og yoghurt og vend dild i. 
Smag til med
citronsaft, salt og peber. 
Vend rejerne i
dressingen. 
 
Skær brødet i tynde
skiver. 
Steg brødet på en
pande i fedtstoffet. 
Skær agurken i tynde
skiver og læg dem på det stegte brød. 
Kom rejesalaten på
og top med stenbiderrogn. 
Pynt med dild. 
 
Tip: Spis grønsagsstave
til, fx agurk, gulerod og glaskål. 
 
Månedens slanketip: 
Næst efter fedt har
alkohol det højeste indhold af kalorier per gram. Hvis du skal have alkohol, så
nøjes med at nyde et enkelt glas i løbet af aftenen. Vælg rødvin frem for øl og
spiritus, da det har et indhold af forskellige aktive stoffer, der i små
mængder er gavnlige for kroppen. 
 
| Kalorier  |   | 328 kcal  | 
| Protein  | 159  | 19 ½  | 
| Kulhydrat  | 199  | 23 ½  | 
| Fedt  | 21 9  | 57 ½  | 
| Kostfibre  | 29  |   | 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin