Logo

Ribssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kilo marineret sild
250 g ribsgele
250 g tomatcoli (fint hakket tomatkød evt. på dåse)
1/2 hakket rødløg
1 spsk hakket estragon
2 fed hvidløg
 
Sildene skæres ud i stykker og skylles i koldt vand et par minutter.
Ribsgeleen smeltes over svag varme, tomat, rødløg, estragon og hvidløg
vendes i og det blandes med de afdryppede sild.
Stilles på køl i mindst 3 dage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza-snegleBag selv disse lækre snegle med pizzafyld. De er gode som snack, i madpakken og på...
• Danablu rørt med rom og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeef med karrypicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os