Logo

Rollmops 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg sild renses og skæres i fileter, der drysses med en blanding af 2 tsk salt, 30 g sukker og ca. 125 g finthakket løg. Rulles sammen og fæstnes med en pind. Lægges i en flad kasserolle og dampes møre med 1/4 l vand, lspsk. eddike, 4-5 laurbærblade og 5-6 peberkorn. Afkøles i lagen. Spegesild kan anvendes, men da uden salt i lagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frokost CalzoneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saltkød med smilende æg og aspargesvariationerDet gode danske smørrebrød kan varieres i det uendelige og tilpasses årstiden. Her er et...
• Gravad mørbradServeres som frokostret med rugbrød eller surbrød, smør og evt. røræg eller rævesauce samt...
• Dampede bananer med bananlikørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os