Logo

Rollmops 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg sild renses og skæres i fileter, der drysses med en blanding af 2 tsk salt, 30 g sukker og ca. 125 g finthakket løg. Rulles sammen og fæstnes med en pind. Lægges i en flad kasserolle og dampes møre med ¼ l vand, lspsk. eddike, 4-5 laurbærblade og 5-6 peberkorn. Afkøles i lagen. Spegesild kan anvendes, men da uden salt i lagen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her