Logo

Rugbrød med nye kartofler og rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrød med nye kartofler og rygeost

 

En frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste kartoffelmadder med rugbrød, franskbrød og pitabrød.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 bundt purløg eller 2 forårs løg

100 g rygeost

1-2 spsk fløde

salt og peber

2 skiver rugbrød

4 kogte, nye kartofler

2-4 cocktailtomater

*

SKYL purløg eller forårsløg og snit dem fint.

Rør rygeosten lind med fløde og tilsæt purløg eller forårsløg, salt og peber.

 

RIST evt. brødet let og smør det med rygeosten.

Skær kartofler og tomater i skiver og læg dem på brødet.

Kværn lidt salt og peber over, drys evt. med fintsnittet purløg eller forårsløg og server straks.

 

TIPS: Du kan også smage rygeosten til med lidt dijonsennep.

Steg evt. 2-4 skiver bacon og læg dem ovenpå kartofler og tomater.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her