Logo

Rugbrødssnacks med ørredcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrødssnacks med ørredcreme

 

Røget ørred er god at lave en creme af. Server ørredcremen på tynde skiver ristet rugbrød som en lille snack eller som en appetizer før middagen.

Arbejdstid: 25 min. 6-8 personer

 

#

250 g helt rugbrød

100 g røget ørred

100 g cremefraiche 38%

1 økologisk citron

peber i kværn

8 radiser

1 bundt purløg

*

 

SKÆR rugbrødet i 3 mm tynde skiver og halver dem diagonalt til trekanter.

Læg brødet ud på bageplader med bagepapir og bag dem ved 150 °C i 15-20 min.

Lad brødet køle af.

 

FJERN eventuelle ben fra fisken.

Blend ørreden fint i en foodprocessor eller minihakker.

 

PISK cremefraiche og ½ tsk fintrevet citronskal tykt med en håndmikser.

Rør det sammen med ørredpureen og smag til 1-2 spsk citronsaft og friskkværnet peber.

Smør ørred cremen ud på rugbrødsstykkerne.

 

RENS radiserne og skær dem i små terninger.

Snit purløgene fint. Drys det på toppen.

 

TIPS: Du kan også anrette ørredcremen på et lille fad og drysse med radiser og purløg. Server de sprøde rugbrød ved siden af og lad gæsterne dyppe eller smøre.

 

Rugbrødssnacks med ørredcreme

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?